Despre câtă dragoste încape într-o căsuță mică, mică...sau mai bine zis cât de bine se conservă dragostea într-o căsuță mică: Trispsilvanya Tiny House.

 

 

 

 

Tripsilvania Tiny House este situată în satul Șirnea, practic într-o poveste...noi am venit iarna, în speranța că vom prinde pătura albă...și așa a fost, un adevărat spectacol. Unde mai pui că și pătura norilor s-a lăsat și uite așa am putut admira și munții în depărtare, pe lângă minunatele culmi deluroase. E un sătuc de suflet, pentru suflet.

Cazarea constă într-o căsuță mică mică, cum îi spune și numele, însă foarte bine gândită din punct de vedere al spațiului, nu este un loc înghesuit, ci unul super frumos aranjat și decorat. Cum intri în căsuță, partea de jos îți încântă privirea cu un view direct spre culmi și munți, te așezi și nu îți mai vine să te ridici, te cuprinde instant o stare de relaxare și de bine. Sunt niște trepte care te conduc spre locul de dormit, zona de sus este de fapt un pat cu sky view. E prima dată când experimentăm ideea de sky view și ni s-a părut super tare, mai ales pentru că am prins și niște steluțe. Căsuța este adults only, noi am reușit să venim cu bebe aici pentru că încă este micuț și nu merge....însă dacă aveți copilași care merg deja, e bine de știut că nu veți putea veni cu ei (sincer e de înțeles, pentru că se pot accidenta imediat).

Ce a completat relaxarea noastră la căsuță este ciubărul, foarte bine gândit și el ca și construcție, nu mai zic de peisaj. În ciubăr am primit și ceai cald, iar apa a fost perfectă pentru o zi de iarnă cu viscol

Proprietarii sunt super faini, niște oameni frumoși care fac totul din dragoste și cu pasiune. Micul dejun și cina le-am servit acolo și vă spunem sincer că au fost delicioase. Și pe lângă faptul că mâncarea e bună, îi simți pe ei foarte implicați și foarte omenoși, ceea ce e lucru mare.

Puteti face diverse drumetii pornind de la casuta, in cazul nostru doar taticul s-a aventurat pe culmile deluroase din proprietatea lor, mami si bebe Noah au ramas la plimbari in apropiere de casuta.

Merită investiția într-o astfel de escapadă, nu am simțit niciun minus din niciun punct de vedere, așa că recomandăm cu drag acest loc!

2 thoughts on “Tripsylvania Tiny House”

  1. Minunate poze ! Filmulețul este executat cu multă sensibilitate iar muzica este aleasă perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *